Cosy fantasy

pagesoffantasyx 29 januari 2026
Dit leek mij een heerlijk boek om tussendoor te lezen. Het is een cozy fantasy met net de juiste dosis spanning waardoor hij lekker weg leest.

Het verhaal gaat over Belle, een heks die in de niet-wicca wereld leeft. Door alle struggles die een niet-wicca heeft is ze niet zo bedreven in haar magie als dat ze zou willen. En wanneer er dan een tovenaar op haar werk verschijnt en haar brief geeft staat haar wereld op zijn kop. Op haar 30e verjaardag moet zij namelijk bewijzen dat ze haar magie waard is. En dit gaat niet helemaal zoals gepland. Hierdoor moet ze een mentorschap gaan volgen om zichzelf te bewijzen. Maar ook hier gebeurd er iets duisters.

Ik heb echt genoten van dit verhaal. Her en der is het net iets te gedetailleerd wat voor mij af leidde van het verhaal. Dit was voornamelijk met gedachtes. De gebeurtenissen daarintegen gaan dan weet wat sneller en ik had het eigenlijk liever andersom gezien. De personages zijn echt leuk, ik heb met name genoten van de leuke verstrooide Arty.

Meer recensies van pagesoffantasyx