GE-WEL-DIG

pagesoffantasyx 22 november 2025
Ooohh @rachel_elisabethnl heeft het gewoon weer gedaan. Deze vrouw heeft echt een magisch brein, want ik had gewoon weer de grootste moeite om hem weg te leggen.

Ailsa is genezer in een klein dorpje in Schotland, data 1660. Ouderwets, gelovig, duister, demonisch en spannend. Ailsa is echt het buitenbeentje van het dorp. Niemand ziet haar staan behalve haar beste vriendin, Morag. Op de avond van het dorpsfeest word Ailsa echter zo naar gepest dat zij weg vlucht. Naar het strand, waar zij een iddylisch beeldje vind. Wanneer deze een aantal dagen kapot valt word zij geteisterd door een demon. En niet zomaar een demon. Neeeee, door Levi! De perfecte duistere shadowdaddy. Ailsa wil dolgraag ware liefde in haar leven en door een deal met Levi hoopt zij dit te krijgen. Of toch niet?

Het verhaal zelf is zo goed in elkaar gezet dat het echt een genot is om te lezen. As i said above, ik kon hem echt niet wegleggen. Rachel haar schrijfstijl is en blijft ook ontzettend prettig om te lezen.

Meer recensies van pagesoffantasyx