Heerlijk cosy
Ik ben weg van de cozy romance van Lucy Score! Dus toen ik zag dat deze op de lijst stond bij @zomerkeuning kon ik niet anders dan hem aanvragen. En wat was hij leuk! Het is een korter verhaal dan ik gewend ben van de boeken van Lucy, maar daardoor zat er wel een lekkere vaart in.
Summer is redactrice bij Indulgence en gaat voor een artikel een week door brengen op de boerderij Pierce Acres van Carter. Hij is een echte boer. Lekker robuust, een beetje chagrijnig en zorgzaam. Niet alleen voor de 'vrije uitloop' dieren, maar ook voor Summer. Ze gaat die hele week mee om het biologische verbouwen van groente en fruit in kaart te brengen.
Het is geen slow burn, waar ik meestal wel van houd in haar boeken, maar het gaat wel heel geleidelijk. Vanaf het eerste moment js er een aantrekkingskracht die ze allebei goed voelen.
En dan het leuke gekke stadje Blue Moon Bend! Met zijn hilarische namen zoals Peace of Pizza, Karma Kustard en One Love Park. Ik kreeg er helemaal hippie vibes van.
Ik heb echt genoten en vloog er zo doorheen. Mede door de fijne schrijfstijl van Lucy en de cozy farm vibe van het boek. Ergens had ik hem wel graag wat langer gehad, want slow burn, maar ik mag niet klagen!