Heel leuk!
Okay, de titel deed me denken dat de FMC een moordenaar was en die beste kerel zou vermoorden. Dus dat het meer een thriller/horror zou zijn had ik wel geraden. Maar dat ik er ook om moest lachen niet.
Jamie en haar bestie gaan een avond speeddaten. Tien vrouwen en tien mannen. Wanneer Jamie aan tafel zit met de 9e date die avond gaat opeens het licht uit. En weer aan. Wanneer haar date dan een grote extra glimlach in zijn keel heeft zitten ontstaat er blinde paniek. Maar niet voor Jamie. Die haar thesis schrijft over de gelijkenis in horror (slasher) en rondom films. En laat haar absolute specialiteit nou horror zijn.
Ondanks dat het soms best luguber is, zitten er ook stukjes met humor in. De vele verwijzingen naar verschillende films is ook heel grappig. Ik heb me ook het hele boek afgevraagd wie de moordenaar kon zijn. En ik zat er eerst gigantisch naast, maar ook weer niet. Dus het was echt een leuke twist!