Waaaauw
In het verhaal volg je Isolde, prinses van Lara, een van de 9 huizen die regeren in Cordova. Ze worden aangevallen door koning Adrian van Revekka. De vampier koning. Al snel in het verhaal ontmoet Isolde de koning en tijdens een officieel bezoek word al snel duidelijk dat ze met hem moet trouwen om haar land te redden. Ze wil hem vermoorden, maar iets houd haar tegen. Het gevoel wat hij haar geeft, maar ook de reactie die haar lichaam heeft op hem.
Vanaf het eerste hoofdstuk zat ik er al helemaal in. Het boek heeft een fijn en snel tempo, met genoeg spanning om je geboeid te houden. De wereld word op een prettige manier uitgelegd en de vraagtekens die je hebt worden gaandeweg steeds duidelijker. De wereld zit vol met monsters, vampieren én heksen. Ik kon dit boek echt niet wegleggen. Ik heb onwijs genoten!