Like!

pagesoffantasyx 03 september 2025
Ik vond Nightbane wel echt een stuk beter dan Lightlark. Je gaat wat dieper in op de relatie tussen Isla, Oro en Grim. Door een aantal onthulling aan het einde van Lightlark ben je nog steeds half in shock. En helemaal als Isla haar herinneringen terug begint te krijgen aan Grim.

Ik had wel ietwat het gevoel dat Isla heel erg bleef hangen in de zielige rol. Dit begreep ik ergens ook wel, want ze denkt haar hele leven al dat ze geen magie heeft en nu blijkt ze er twee te hebben (drie als je die van Starling mee telt). Kijk, ik snap het, het is veel. Maar om elke keer te zuchten en te steunen en jezelf zielig te vinden. Daar schiet je niks mee op.

Hoe verder je komt in het boek en al helemaal tegen het einde gebeuren er een aantal dingen die me even geshockeerd achter lieten. En jeetje wat baalde ik dat er niet nog een hoofdstuk was. Nu nog even geduld hebben tot Skyshade uit is in paperback, ik moet echt weten hoe dit verder gaat

Meer recensies van pagesoffantasyx