verliefd op deze reeks
Wat ben ik blij dat ik ook het derde deel “Weg van jou” van de reeks “Studio Holland” mocht lezen in deze blogtour.
Dank u wel @vrolijkefladderaar dat ik weer mocht deelnemen
Hierbij ben ik dan ook de hekkensluiter van deze leuke blogtour met prachtige recensies.
In “Weg van jou” gaan we verder in het leven van de lieftallige Floor. Alles loopt op wieltjes. Ze heeft een liefdevolle relatie met Jacob en op carrière-gebied gaat ook alles naar wens. Ze heeft haar kookprogramma met Aldo waar ze ook hoge toppen scheert.
Maar blijft dit ook allemaal wel duren ? Floor krijgt een nieuwe uitdaging aangeboden. Ze wordt gevraagd om een nieuw reisprogramma te presenteren, waardoor zij en Jacob elkaar veel minder zullen zien.
Het appartement van Aldo komt vrij en deze kans grijpen Floor en Jacob om samen te gaan wonen. In eerste instantie leeft Floor op een roze wolk en is super-enthousiast. Maar stilaan komen ook de twijfels boven drijven. Waar komt dit gevoel vandaan ? Is Floor wel klaar voor deze grote veranderingen ?
“Weg van Jou” leest zoals de vorige 2 delen enorm vlot. Yvonne blijft trouw aan haar soepele, levendige schrijfstijl met een portie humor. De 3 delen sluiten enorm goed bij elkaar aan en de personages zijn goed uitgewerkt. Vanaf je het eerste deel gelezen hebt, wil je weten wat er verder met Floor gebeurd en zit je klaar om de volgende 2 delen te lezen. Je wordt gewoon verliefd op Floor. Ik had zelfs het gevoel dat Floor mijn beste vriendin was. Ook Aldo en Jacob weten je hart te stelen. Yvonne weet je in elk deel te verrassen. Maar hoe of wat laat ik aan jullie over om het te weten te komen. Deze reeks is zeker de moeite waard om te lezen. Moet je nog op vakantie vertrekken? Steek deze alvast mee in jullie koffer
Bedankt Yvonne om ons mee op reis te nemen van de boerderij naar de keuken om te eindigen op de mooiste plekjes van Nederland.