Verwarring, liefde en humor

Penny leest Penny leest
8 mrt 2023

Leuk en een beetje vreemd, precies dat is wat ik voelde bij het lezen van Love on the brain. Maak kennis met een intelligent hoofdpersonage: Bee. Bee is slim, charmant en ontzettend grappig. Haar kijk op de wereld is fantastisch en laat je zelf ook nadenken over je eigen kijk op onze wereld. Bee is ook online te vinden. Online heeft ze een hoop volgers die haar vragen stellen en ze helpt hen graag. Maar als ze zelf moet samenwerken met haar aartsvijand Levi Ward wordt alles anders.

Bee heeft een kleine fascinatie voor Marie Curie en soms haalt ze haar erbij. Net als Marie Curie is Bee een vrouw tussen de mannen. Je hoort tussen de regels door hoe ze moet vechten om haar plek en haar vrouwelijke inslag in Love on the brain is verhelderend. Want wat hebben mannen toch veel te zeggen én zeker nog vandaag de dag in de wereld waarin Bee zich begeeft. Dat ze moet opboksen tegen deze mannenwereld, komt goed naar voren. Ali Hazelwood brengt dit luchtig en met humor.

Een lekkere schrijfstijl heeft Love on the brain dan ook. Romantiek is zeker te vinden en de relatie tussen haar en Levi is alles wat je ervan verwacht. Levi voelt als de perfecte man, alleen heeft hij een hekel aan Bee. Maar Bee is nog steeds aangetrokken tot hem. Zijn charme spAt van de pagina's af. En hun verhaal is heerlijk om te lezen.

De afwisseling in de gesprekken online en het verhaal zelf, is erg uniek en mega leuk om te lezen. Bee is een fascinerend personage en denkt net een beetje anders, waardoor ze je laat nadenken over het leven. Ze geeft je een kijkje in haar hoofd en haar hart. De verwarring, liefde en humor spatten van de pagina's en Love on the brain is gewoon bijzonder leuk.

4⭐

Meer recensies van Penny leest