Advertentie

Dolgelukkig is Sara Hall wanneer zij een droombaan aangeboden krijgt op Wall Street. Daar krijgt zij de kans om bakken geld te verdienen. En dat komt goed uit, want haar ouders kunnen de zorgpremie, die zij nodig hebben, niet opbrengen. Daarnaast houdt zij genoeg over voor zichzelf. Wanneer Sara als analist aan de slag gaat bij Stanhope, een gerenommeerde investeringsbank, komt zij er achter dat het geld niet zomaar naar haar toekomt. Het doel van haar werk houdt maar één ding in en dat is geld maken. Heel veel geld.
Op het werk krijgt Sara te maken met Vincent, Jules, Sylvie en Sam. Samen vormen zij binnen het bedrijf een team.

Lucy Marshall maakt ook deel uit van het team. Zij is briljant, maar schuchter en een buitenbeentje. Lucy komt op een onduidelijke wijze om het leven. De politie houdt het op zelfmoord. Sara is daar niet van overtuigd en zeker niet als zij er achter komt dat Lucy malversaties bij de firma heeft ontdekt.

Binnen het team is Vincent haar baas. Hij is ook degene die Sara het bedrijf binnengeloodst heeft. Vincent vergt het uiterste van Sara en dat komt haar uiteindelijk duur te staan.

Vincent, Jules, Sylvie en Sam, komen er niet beter af. Want zij moeten zich maar zien te redden, wanneer zij in een lift worden opgesloten dat een escaperoom wordt. Gedurende hun verblijf in de lift, worden zij zich bewust van hun misselijk makende gedrag bij de firma. Waarbij jaloezie een grote rol speelt.

DE ESCAPEROOM van auteur MEGAN GOLDIN, is briljant en uniek in zijn soort. Het verhaal pakt je vast en laat je tot de laatste pagina niet meer los.

Reacties op: Money, money, money.

299
De escaperoom - Megan Goldin
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker