genoten van het lezen
Dit was echt schattig, maar de miscommunicatie is wel erg aanwezig in dit boek. In het begin werd al gezegd dat ze allebei vanuit één perspectief schreven, en ik denk dat dat de beste beslissing was die ze hadden kunnen nemen. Zelfs als je het niet weet, merk je het wel aan de toonwisselingen maar ze vullen elkaar echt goed aan.
Het verhaal is ontzettend vlot geschreven; ik had het in bijna geen tijd uit. Hoewel ik normaal geen grote fan ben van het miscommunicatie-trope, vond ik dat het hier heel goed werd uitgevoerd. In combinatie met de forced proximity en de opbloeiende vriendschap werkt het gewoon.
Kleine opmerking: ik vond het ook heel leuk dat hij zo geïnteresseerd is in horoscopen terwijl zij er niets om geeft. Het is fijn dat het eens niet zo stereotypisch is, meestal is het net het meisje dat helemaal in astrologie zit.
Over het algemeen heb ik echt genoten van het lezen, ook al hou ik niet zo van het miscommunicatie-trope. Ik vond nog steeds dat het niet zo zwart-wit was als ze het deden overkomen, maar het paste wel goed bij het verhaal.