Advertentie

Samenvatting
Dit verhaal gaat over Max, de broer van Jolien uit het derde deel, hij is de zanger van Full Moon. Valérie is het meisje dat hij achter heeft gelaten voor de band en jaren later bij een persconferentie confronteert zij hem met haar onverwerkte woede tijdens deze bijeenkomst.

Quote: ‘ ‘Libaert,’ stelt ze zichzelf voor. ‘Valérie Libaert. Het meisje dat jij achterliet voor de band die zoveel waarde hecht aan vriendschap en familie. ‘

Hij is helemaal flabbergasted en alles komt terug uit zijn geheugen, hij is met stomheid geslagen. Hij had nooit gedacht haar weer terug te zien. Het enige waar hij ooit spijt van had is het feit dat hij de keuze heeft gemaakt om haar achter te laten. Nu wil hij alles gaan doen om haar terug te winnen en hij heeft daar alles voor over.

Valérie is uiteindelijk geworden wat ze altijd wilde doen en is net begonnen bij ‘Star Magazine’ als reporter. Het is haar droombaan en de enige kink in de kabel is haar afdelingshoofd, die niet verhult dat hij haar niets vindt. Dan twee dagen na de persconferentie krijgt ze van de CEO van het magazine de opdracht om drie weken lang met de band mee te gaan op tournee om een special over hun te schrijven.

Zal het Max lukken om Valérie weer voor hem te winnen en wat heeft ze te verbergen? Durft ze hem weer te vertrouwen?

Mijn mening
Stefanie van Mol heeft elk personage een ander verleden en verhaal meegegeven. Buiten dat het allemaal prettig en vertrouwd leesbaar is geeft ze de verhalen een eigen identiteit mee. En erg leuk is ook dat alle anderen personages eveneens, in iets mindere mate voorkomen in de nieuwe delen.

Conclusie
Ook dit is liefdesverhaal met erotische passages, een ware NA. Voor de liefhebbers van dit genre echt een must-read.

Reacties op: Heerlijk boek

59
Kies voor hem - Stefanie Van Mol
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners