Advertentie

Cover
De cover laat een jonge vrouw in een geruit shirt zien die op schoot zit van een halfnaakte jongeman en het lijkt erop alsof ze elkaar gaan zoenen.

Samenvatting
Quote: “Men go to far greater lengths to avoid what they fear than to obtain what they desire.”
― Dan Brown, The Da Vinci Code

Noel Gamble is de quarterback en sterspeler van het footballteam van de universiteit. Hij ziet de kans op een studiebeurs als sneeuw voor de zon verdwijnen door de slechte cijfers die hij krijgt voor elke opdracht die gemaakt is voor Moderne Amerikaanse Literatuur, terwijl hij juist voor dit vak zo zijn best doet. Waardoor hij lerares Dr. Kavanagh steeds minder ziet zitten.
Dan wordt zij gedwongen om hem te helpen aan een betere cijfers door haar meerdere en dit is het begin van om elkaar heen draaien, tenslotte is zij een saaie, zij het redelijk jonge lerares en hij haar leerling.
Wanneer ze een afspraak heeft met een leraar van een ander discipline en deze haar laat zitten in de bar waar Noel werkt en hij erachter komt dat ze maar twee jaar ouder is en erg mooi zonder haar tuttige kleding, kan hij helemaal niet meer om haar heen.

Quote: ‘Het is altijd degene die je niet zou moeten willen die je uiteindelijk het meest graag wilt.’
Deze opmerking wordt tegen Noel geplaatst door Mason Lowe, zijn collega en mede student, in de bar waar ze werken en de hoofdpersoon uit het eerste deel van de serie.
Niet lang erna gaat het helemaal fout …

Mijn mening
Het is een boek over een verboden liefde tussen leraar en leerling. Afgewisseld met mooie quotes boven elk hoofdstuk en aangeleverd door Noel aan Aspen. Iets minder sterk dan het eerste deel van de serie, maar nog steeds leuk om te lezen.

Conclusie
Het is een feelgood met het nodige drama over twee personages met de nodige bagage en de gevolgen van een verboden liefde in de ogen van de buitenwereld. Prettig als tussendoor boek, wanneer je niet te zware kost wil lezen of om mee te nemen tijdens de vakantie.

Reacties op: ‘Noel – Verboden Passie #2’ - Linda Kage

13
Noel - Linda Kage
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker