Slowburn cowboyromance die tot het eind blijft boeien
Ik heb eind vorig jaar 'Gestrikt voor kerst' gelezen. Anja Janssen is één van de auteurs, maar ik had verder nog nooit een boek van haar gelezen. Dus toen ik eind januari een berichtje voorbij zag komen over de luisterboek release van Weer op de rit besloot ik dat dit het volgende boek was, wat ik zou gaan luisteren.
Wat een heerlijke cowboyromance! De schrijfstijl is hedendaags en filmisch. De gevoelens en de gedachten van de hoofdpersonen worden uitgebreid beschreven. Net als het landschap. Je kunt merken dan Janssen research heeft gedaan naar het cowboy- en reservaatleven in Amerika en dat zorgt voor een geloofwaardige setting. Datzelfde geldt voor de Nederlandse situatie wat betreft boeren. Het perspectief wordt afgewisseld tussen Sam en Robin. Beide hoofdpersonen maken een grote ontwikkeling door en zeker Sam.
Het is een slowburn zonder smut en met veel spannende momenten en plotwisselingen.
Ik vond het heerlijk om het boek te luisteren. Dat kwam met name door de geweldige schrijfstijl en het heerlijke verhaal.
Ik geef het boek 5 sterren. Wat inspreken betreft 3 sterren. Ik luister veel luisterboeken, dus ben wat dat betreft een kritische luisteraar. Ik hoop dat het volgende deel van de Napa Creek ranch-serie
'Terug in het zadel' ook snel als luisterboek verschijnt. Ik kan niet wachten. Perfect voor lange wandelingen.