Meer dan 4,5 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

IJzer - Faerie 3

Dit is heet laatste deel van de Faerie trilogie. Wederom een verhaal waarbij niets is wat het lijkt waardoor je verwacht als lezer dat er achter elke uitspraak een doordenkertje zit wat natuurlijk nooit het geval is. Maar dat houdt het verhaal extra boeiend.

De kroning van koning Roiben in het rijk van de Faeries zal gaan plaatsvinden. Kaye, een pixie, laat zich opjutten door de omstanders uit de omgeving met als gevolg dat ze een domme uitspraak doet. Kaye zweert haar trouw aan koning Roiben.

Maar voordat haar trouw aanvaard kan worden door de koning moet Kaye eerst een onmogelijke queeste voltooien: een Faerie vinden die kan liegen. Zal zij hierin slagen?

Alle belangrijke figuren van de Faeries handelen enkel uit eigen belang in plaats van het koninkrijk. Is Kaye wel instaat om alle list en bedrog op tijd te doorzien waarmee het machtsspel is doorspekt de magische wereld? Op welke manier zal het de relatie met haar moeder beïnvloeden als zij de waarheid verteld over haar identiteit?

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Recensies.online

Gesponsord

Een ijzingwekkend en uiterst actueel vervolg in de succesvolle Millennium-serie, geschreven door de Zweedse bestsellerauteur Karin Smirnoff.

Een berger ontdekt in een scheepswrak het stoffelijk overschot van een duiker. Het onderzoek van rechercheur Liewe Cupido leidt naar een duikclub op Terschelling. Een duistere zaak.

Op welk moment zet je de regels opzij? De nieuwe beklemmend spannende thriller van Marion Pauw. Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.

De nieuwe Nicci French. Een bloedstollend spannende thriller waarin oude en nieuwe politiezaken verstrengeld raken.

Een actuele thriller over Vladimir Poetins dochter. Hoever reiken de ambities van Poetin? Richt hij zijn vizier op de rest van Europa? En welke rol speelt zijn dochter Maria Poetina?

Bloedmaan, de bloedstollend spannende nieuwe bestseller van Jo Nesbø. Harry Hole is terug en moet in een race tegen de klok een seriemoordenaar ontmaskeren

In deze nieuwe spionagethriller komt de Repair Club onder leiding van Johan Antink samen voor een nieuwe zaak. De timer tikt genadeloos door en voor hij op nul staat, moet de moordenaar bekend zijn.

De baas van een Zweeds mijnbouwbedrijf wordt op gruwelijke wijze vermoord. Een jonge blinde vrouw besmeurd met bloed wordt als getuige in een kast gevonden. Wat is er echt gebeurd in het zomerhuis? 

Nieuwe thriller van de Gouden Strop-winnaar van 2021! Een doodgewone nieuwbouwwijk in Nederland. Daar gebeuren geen rare dingen. Toch?

Er gebeuren mysterieuze dingen in en rond de villa van Lynn en haar man, sterrenkok Camiel. Wie houdt zich anders voor in deze bloedstollende nieuwe thriller van Esther Verhoef?

Bloedspoor in de wijngaard en Wraak op Île Sordou: de nieuwe wervelende cosy crime van M.L. Longworth.