Volg Emma in haar zoektocht naar de liefde

Riannesboekenwereld 18 september 2025
Voor de blogtour mocht ik het e-book Blinde obsessie van Maaike Bosch lezen. Ik had hoge verwachtingen en deze zijn meer dan waar gemaakt! Bedankt Maaike Bosch en Uitgeverij Hartklopper voor dit recensie-exemplaar!

Blinde obsessie gaat over Emma die eigenaar is van B&B Il Sogno. Ze is vrijgezel en doet mee aan het programma Matchmakers, waarin B&B eigenaren kandidaten over de vloer krijgen waar ze mogelijk een match mee kunnen zijn. Emma bekijkt samen met haar zus Nathalie de filmpjes van mannen en kiest vier mannen uit om langs te komen. Ze kiest kandidaten uit en de filmploeg komt bij haar langs in de B&B. De kandidaten arriveren met een paar dagen ertussen. Er zijn meerdere kandidaten tegelijk aanwezig. Eén van de kandidaten weet van haar duistere verleden en heeft een andere intentie om te komen. Vindt Emma de ware liefde?

Wat een heerlijk verhaal om te lezen! Het is genieten om over de B&B te lezen en vooral omdat ik tegelijkertijd B&B Vol Liefde keek op de tv. Wat leuk dat er kenmerken van oud-deelnemers aan het echte programma in naar voren kwamen. Heel leuk en levensecht beschreven. Maaike Bosch heeft een vlotte schrijfstijl. De korte hoofdstukken vond ik in dit verhaal ook echt heel fijn, want dat zorgde voor de vlotte voortgang van het verhaal. Het duistere verleden zit verweven tussen het heden, is goed te volgen en het blijft goed te volgen. Een wending en wat spanning op het eind zorgt voor onvoorspelbaarheid naast het heerlijke liefdesgevoel wat je bij het boek krijgt. Wat het ik genoten van dit boek!

Een aanrader om te lezen!

Meer recensies van Riannesboekenwereld