Wil je een luchtig tussendoortje lezen? Dan is dit een aanrader!
Voor de Bühne van Tessa te Loo kreeg ik als vaste Verhalenfabriek-recensent om te lezen en recenseren. De cover sprak mij meteen aan en dus wist ik dat ik deze graag wilde lezen. Een feelgood tussendoortje wat lekker wegleest. Bedankt Juul en De Verhalenfabriek voor dit recensie-exemplaar!
Wil je een luchtig feelgood verhaal lezen wat je in één avond uit hebt? Dan is dit zeker een aanrader! Tussendoortjes vind ik altijd fijn lezen. Tessa heeft een fijne schrijfstijl, waardoor het verhaal op een makkelijke manier leest. Het was echt een feelgood verhaal. Zo één wat ook een film kan zijn. De personages zijn leuk bedacht en de situaties zijn levensecht, zoals het ergeren aan de buren als ze lawaai maken. Het kan een keer gebeuren, maar te vaak is voor niemand fijn. Het verhaal is goed opgebouwd en heeft op het eind nog een wending. Natuurlijk heeft dit tussendoortje een happy end, zoals het bij een feelgood hoort. Het leven van de beroemdheid en de redactie voor een tijdschrift is voor mij een verfrissend onderwerp. Ik vond het fantastisch om dit tussendoortje te lezen! Van mij krijgt dit tussendoortje ❤️❤️❤️❤️❤️
Jessie is redacteur bij een tijdschrift en krijgt nieuwe buren. Laten dit nou het populaire influencer koppel Lisa en Bram met hun dochtertje Rosalie zijn! De kans voor Jessie op een goed artikel voor de zomereditie is door met Lisa en Bram samen te werken. Lisa doet alsof alles koek en ei is en laat de mooiste plaatjes en filmpjes van haar gezin zien. Maar is dit wel daadwerkelijk de werkelijkheid? Dan gaat er een foto van Jessie en Bram viraal, voor hun een onschuldig moment, maar voor de buitenwereld iets groots! Hoe zal Lisa hierop reageren?