Reis mee naar het mooie Maastricht!

Riannesboekenwereld Riannesboekenwereld
3 apr 2026

Reis mee naar het leukste straatje van het mooie Maastricht!

Ben jij wel eens in Maastricht geweest? Ik ben meerdere keren in Maastricht geweest en heb daar ook een stadswandeling gemaakt. Wat heeft Maastricht mooie plekken! Ik ben mijn lange Paasweekend begonnen met het afreizen naar Maastricht in het e-book Gemaakt voor elkaar van Mienke Fijen. Bedankt Zomer & Keuning voor het recensie-exemplaar!

Soms ben je een boek aan het lezen en is het jammer als dat boek uit is. Bij Gemaakt voor elkaar vind ik het echt super jammer dat het verhaal en daarmee ook de serie afgelopen is! Ik ben van de personages en het leuke straatje waar vriendschap en liefde samen komen gaan houden! Mooi hoe Mienke de personages diepgang geeft in wat ze meegemaakt hebben en hoe ze daar nu mee omgaan. Ook mooi dat dit vanuit de twee hoofdpersonages Mick en Isa beschreven wordt. Zo leuk dat het verhaal zinnen bevat die vertaald zijn in het Maastrichts, gelukkig zijn die zinnen wel goed te ontcijferen! Doordat Mienke gedetailleerd beschrijft en ik vaker in Maastricht ben geweest tijdens mijn vakantie voelde het alsof ik zelf meespeelde in het verhaal. Zo leuk dat de personages van eerdere verhalen terugkeren in het verhaal. Het is deel 3, maar zeker los te lezen van de andere delen. Deel 1 Geknipt voor elkaar heb ik gelezen en was ook heel leuk! Deel 2 Bestemd voor elkaar heb ik nog niet gelezen, maar daar moet gauw verandering in komen! Ik vind het een fantastisch verhaal om te lezen en dus krijgt dit feelgoodboek van mij ❤️❤️❤️❤️❤️

Fien, de oudtante van Isa, had jarenlang een boekwinkel waar ze boven woonde. Nu is het volgens Fien tijd om het winkelpand door te geven aan Isa. Het is een grote droom van Isa om een eigen shop te beginnen. Ze kan met hulp van haar ouders het een en ander klussen, maar heeft voor het moeilijkere werk toch echt een klusjesman nodig. Zo leert ze Mick kennen. In het begin botsen ze flink, tot ze elkaar beter leren kennen. Een vonk slaat over, maar dan worden ze geconfronteerd met het verleden. Zal hun liefde voor elkaar dit kunnen overwinnen?

Meer recensies van Riannesboekenwereld