Spannend van begin tot eind

Sandra Remmig 17 november 2024
Ik las Het Vicarius Genootschap van Era Richmen. Het derde deel in de serie met Jim Matteos. Lang op moeten wachten (en om zitten zeuren ) maar het is het wachten meer dan waard geweest. Een actiethriller waarin veel gebeurd, spannend van begin tot eind, verhaal is fantastisch opgebouwd en nergens zakt het in. Personages zijn goed uitgewerkt en het hele verhaal speelt zich als een film voor je ogen af. (Netflix lezen jullie even mee) Dit derde deel vind ik de beste uit de reeks. De hele reeks is trouwens in een heel mooi nieuw jasje gestoken. En ze zijn alledrie aanraders: De Saraceense samenzwering, De paarse engel en Het Vicarius Genootschap. Het is wel aan te raden ze ook in deze volgorde te lezen. Bovendien steun je met de aankoop ook nog twee fantastische goede doelen , want de auteur schenkt al zijn royalties aan
Dream4Kids en
Stichting AYA Jong & Kanker Foundation