Bezwering, een apart fantasy boek
De cover valt enorm op door het prachtige blauw gemixt met een cirkel, een kat en een vrouw. Waar van ik denk dat het Cassandra is. Door de cover wil je het boek gewoon lezen. Het valt gewoon op en is zo magisch. Vastberaden begon ik dan ook het boek te lezen.
In dit boek volgen we het verhaal van Cassandra. Een jonge vrouw die demonen kan op roepen. Ze komt niet heel sterk over als personage, maar eerder een beetje naïef. Maar na het einde word ze sterker. Ik vond het wel jammer dat ze zo naar deed tegen de vampieren. Maar ik miste wel een stukje info over de vampieren wereld. Ze kwamen eigenlijk te weinig aanbod. Wat ik wel een beetje jammer vond. Want waarom kunnen ze vrij rond rond lopen in een mensen wereld. Ik zat met een paar vraagjes na dit verhaal. En ik hoop een antwoord te vinden in deel 2.
Ik verschoot wel een beetje van een paar gebeurtenissen in het verhaal. Het boek leest ontzettend vlot daardoor lees je het al snel uit op één dag. Ik vond het ook zalig om eens een boek te lezen over vampieren, demons en spreuken. Een magische wereld die mij wel kan bekoren als lezer.
~ Conclusie: ☆☆☆☆ sterren ~
Bezwering is een spannend fantasie verhaal, met krachtige en gedurfde personages. Nadia weet de lezer vast te houden van het begin tot het einde. Dit boek krijgt van mij 4 sterren. Een aanrader voor iedere lezer die houdt van een magische wereld met demons, vampieren en spreuken. Durf jij het aan om dit boek te lezen?