Een roman met een portie humor

Sanleest Sanleest
7 mrt 2021

Het verhaal begint met Mandy die vertrekt richting Mallorca. Ze ontmoet al snel de flirterige Johnny. De knappe Rafael trok onmiddellijk mijn aandacht. Beide personages zorgen er voor dat Mandy in een emotionele rollercoaster terecht komt. Zo droomt ze van een leven met Johnny na Mallorca. Maar al snel moet ze vechten voor die relatie door jaloezie en intriges. Stiekem hoopte ik dat ze viel voor de sexy Spanjaard. In dit verhaal leren we ook de wereld van de animadores kennen met de vele pracht en praal. Maar ook de nadelen ervan.

Schrijfstijl:

Door de prachtige vlotte schrijfstijl van Wendy waande ik mij helemaal in de wereld van Mallorca en de animadores. Het boek Zomerster bevat een portie humor die je gewoon nodig hebt in het leven. Ik heb zoveel gelachen om Mandy en oh wat had ik een hekel aan Johnny. Ik heb verschillende keren luid op tegen het personage zitten schreeuwen. Mijn hondje verschoot er zelfs van. Ik zat op dat moment helemaal in het verhaal. Je leeft ook helemaal mee met het personage Mandy.

Jammer dat het boek maar een 192 pagina’s telt. Het mocht van mij nog wat langer duren. Want deze pagina’s lees je in een ruk uit. Gelukkig is er nog een deel 2 en 3 van de seizoenen boekenreeks. Ik kijk er nu al naar uit om deze boeken te verslinden.

~ Conclusie: ~ ☆☆☆☆☆ sterren

Zomerster is de ideale feelgood roman om te lezen na een drukke werkdag. Het boek bevat een portie humor, heel veel liefde, haat, jaloezie maar ook romantische scenes waarvan je tenen gaan kronkelen.
Dit boek krijgt van mij dan ook vijf prachtige sterren. Een aanrader als je houdt van een feelgood boek met een portie humor er in verwerkt.

Meer recensies van Sanleest