Spannend, maar niet haar beste boek.
Erika heeft een man en twee kinderen: Liam van 16 en Hannah van 14. Ze lijkt het perfecte gezin te hebben, totdat de politie voor de deur staat. Er is een klasgenootje (Olivia) van haar zoon vermist en Liam is de laatste die haar gezien heeft. Erika wil geloven in zijn onschuld, maar ziet af en toe ook een duistere blik in zijn ogen. Daarnaast zijn er nog de gebeurtenissen uit het verleden. Als het bewijs tegen Liam zich begint op te stapelen, komen er steeds meer twijfels. Weet haar perfecte zoon er misschien toch meer van af en kan ze hem nog wel vertrouwen?
In dit boek herken je direct de vlotte en fijne schrijfstijl van Freida McFadden. De korte hoofdstukken en gemakkelijke verhaallijnen maakte dat ik door het boek heen vloog. Je leest dit verhaal vanuit verschillende perspectieven, maar Erika is wel het hoofdpersonage. Haar twijfels, onzekerheid en angst komen goed naar voren. Ook merk je dat ze er alles voor over heeft om haar zoon te beschermen. Daarnaast zijn er de hoofdstukken die je leest vanuit het slachtoffer Olivia en heb je de politieverhoren. Door de verschillende perspectieven wil je door blijven lezen en vraag je je continu af wat er met Olivia is gebeurd en wie daar verantwoordelijk voor is. Het plot was niet heel verrassend, maar wel vermakelijk. Hoewel ik heb genoten van dit verhaal, vond ik het niet het beste boek van deze auteur. Na het lezen van de epiloog, zie ik ruimte voor een tweede deel. Mocht dat zo zijn, kijk ik er zeker naar uit.
3,5 ster. Hier afgerond naar vier.
3,5 ster. Hier afgerond naar vier.