Onbekende gevoelens

sheila_hjv_inbooks sheila_hjv_inbooks
31 apr 2026

Ben en Jessica zijn al heel jong ouders geworden, en nog steeds gelukkig met elkaar. Ben is verzot op zijn dochter Hailey die een rechtenstudie volgt. Als Hailey met thanksgiving haar vriendje mee naar huis neemt is Ben enorm wantrouwig.

Er is niets mis met Ryan, maar aangezien hij het vriendje van Bens dochter is, vormt hij een bedreiging. Het verblijf wordt echter een bizarre belevenis, die het voorspelbare leven van Ben volledig op zijn kop zet als hij wordt overrompeld door verwarrende gevoelens.

Maar net als hij denkt dat het niet ingewikkelder kan, maakt Jessica het nog lastiger.

“De lijn was weer stil en ik kon de afstand tussen ons fysiek voelen. Niet zozeer de autorit van een uur, maar de emotionele afstand.” Nyla K.

Push van Nyla K. is een originele steamy romance die bol staat van de spice.

Ken je dat gevoel als je een boek uitkiest en denkt dat het, door de initiële connectie, misschien net iets buiten je comfort zone zou kunnen vallen, maar je te nieuwsgierig bent om het niet te gaan lezen. Dat je eraan begint en het verhaal, net als het dat gevoel zou kunnen bevestigen, ineens totaal logisch lijkt. Dat had ik met Push, wat maar weer eens bewijst dat je open minded moet blijven, omdat labeltjes in kleding horen en niet bij personages en mensen.

Dat maakt Push naast gewoon een heerlijk en steamy verhaal over gevoelens, ook een mooie bevestiging van het feit dat liefde zijn eigen weg kiest. Nyla K. heeft dat alles verpakt in een meeslepend geschreven spicy boek, waar ze je met heel veel gemak in meeneemt. Ze zet fijne personages neer, waarmee je een hobbelige weg bewandelt, en heel eenvoudig met mee kan leven. Ze geeft ieder personage eigen kwaliteiten die samen een passend geheel vormen.

Push is een verhaal dat zowel pakkend als verrassend is, zowel romantisch als steamy en daarnaast prettig en overtuigend geschreven is.

⭐️⭐️⭐️⭐️

Instagram: sheila_hjv_inbooks