Geen of te veel keus
Eindelijk heeft ze hem verlaten. Met de hulp van haar beste vriend, bij wie ze nu logeert, kan ze helen en opnieuw beginnen. Ze was echter niet voorbereid op de twee mannen die vanaf dat moment ook voor haar veiligheid zorgen.
Ze stralen macht en gevaar uit en ze valt voor allebei. Ze weet dat het niet kan, maar ze wil niets liever dan zich wentelen in hun bescherming. En zij zijn altijd zeker geweest dat ze nooit een relatie aan zouden gaan, maar nu willen ze dezelfde vrouw.
In hun wereld delen ze geen vrouw, en zij weet dat ze eigenlijk zou moeten kiezen.
“Hij moest zijn frustratie van die ochtend kwijt en me laten weten, laten voelen, dat ik van hem was. Ik moest weten dat ik nergens naartoe zou gaan en dat het mijn eigen schuld was dat dit gebeurde.” Lenna Dufin
Mijn Presidenten van Lenna Dufin is het eerste deel van de Servants of Hades serie en houdt in mijn beleving een beetje het midden tussen dark en biker romance en bevat expliciete en duistere content.
Al tijdens de eerste keer lezen is dit verhaal onder mijn huid gekropen en heeft mij echt gepakt. De personages zijn stevig neergezet en vooral Layla maakt een diepe ontwikkeling door. Lenna Dufin geeft haar vrouwelijke hoofdpersoon kracht, niet alleen in het feit dat ze uiteindelijk haar verleden achter zich leert laten, maar ook in het feit dat ze het leven zelfs bij haar gewelddadige ex elke dag opnieuw tegemoet trad en doorstond wat haar werd aangedaan.
Lenna Dufin heeft een intense en rauwe manier van vertellen en weet de toon die bij dit verhaal past heel goed te vatten. Net als bij haar eerdere boeken is het niet moeilijk om je erin te verliezen en, ondanks dat dit een hele andere kant van het romancespectrum beslaat, lijkt de auteur zich ook hierin comfortabel te voelen. Het verhaal heeft een goede balans tussen spanning en romance en die laatste zorgt dat je de eerste los kan laten.
Mijn Presidenten vertelt het verhaal van Layla die verandert van een vrouw die geen keuze had in een vrouw die zelf kan kiezen, zelfs als dat zou betekenen dat ze geen keuze maakt.
4½
Instagram: sheila_hjv_inbooks