De vrouw in suite 11

sietske.reads 16 september 2025
Dit boek is het vervolg op De vrouw in suite 10. Het eerste deel vond ik nogal traag en ik moest me er echt doorheen worstelen. Daarom was ik bang dat dit tweede deel hetzelfde zou zijn. Gelukkig niet! Dit boek leest veel vlotter en de schrijfstijl voelt beter uitgewerkt aan. Maar is dit boek beter dan De vrouw in suite 10?

In De vrouw in suite 11 volgen we journaliste Lo, die een uitnodiging krijgt voor een persopening. Natuurlijk verloopt dat niet zonder problemen… en vertrouwt ze de verkeerde mensen. Dat stoorde me regelmatig: na alles wat er in het vorige boek is gebeurd, zou je toch verwachten dat Lo iets heeft geleerd, maar nee.

Ondanks dat het boek vlot leest, duurt het erg lang voordat er écht iets gebeurt. Het plot was voor mij al vrij duidelijk en totaal niet spannend.

Had De vrouw in suite 10 na tien jaar een vervolg moeten krijgen? Eerlijk?… nee.

Meer recensies van sietske.reads