Meer dan 4,8 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

de veluwse verdwijning

Sissyhilferink 07 februari 2020
De veluwse verdwijning

Het debuut van bertina mulder en wat voor een..!!
Om te beginnen moet ik vermelden dat ik de kaft heel erg mooi vindt naar mijn idee had er wel een boerderij nog bij mogen staan.
Toen ik begon aan dit boek had ik nog niet echt een idee wat ik ervan moest verwachten een misdaadverhaal geïnspireerd op een opvallende rouwadvertentie onthult de omschrijving maar daar kun je nog vele kanten mee uit.
Al meteen in het boek maken we kennis met Teus en zijn vriendin babs en al vrij snel heb ik me een voorstelling van beide gemaakt dat vindt ik altijd heel fijn dan leef je je lekker in in het boek. De gebeurtenissen zijn realistisch en ook heel goed te volgen ook is het een verhaal waarvan ik denk ja is dit nu echt gebeurd of niet. Er zijn weinig boeken waarbij ik dit gevoel heb moet ik eerlijk zeggen maar bij dit boek 100% het geval.

Kortom een mooi boek een echte pageturner als ik hem even aan de kant moest leggen wou ik snel weer verder lezen want doordat het onvoorspelbaar is moest ik gewoon weten hoe het af zou lopen.
De enigste vraag waar ik mee bleef zitten is hoe kwam tante almina daar terecht dat stukje miste ik in het boek, en blijf ik nu dus aan denken dat had ik graag nog gelezen. Ik spoiler niet graag vandaar zo beknopt omschreven bertina snapt wel wat ik bedoel.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Sissyhilferink

Gesponsord

De nieuwe, betoverende roman van Cristina Caboni! In Het honingpad vindt Alice zichzelf tijdens de zoektocht naar haar familiegeschiedenis.

De Hebban Debuutprijs 2023 is gewonnen door Forugh Karimi met haar debuutroman De moeders van Mahipar. Een wrang, maar vooral heel liefdevol verhaal over de band tussen moeder en zoon.

Als allereerste Hebban Boek van de Maand is de weergaloze roman Alles wat had kunnen zijn van de Nigeriaanse schrijfster Ayọ̀bámi Adébáyọ̀ gekozen door het Hebban Panel. Laat dit boek je uitdagen.