Romantiek, mysterie en fijne sfeer!

slowreading82 30 november 2025
Dit boek was mijn eerste kennismaking met deze auteur, en wat mij meteen opviel, is hoe soepel haar schrijfstijl leest. Je glijdt echt moeiteloos door de pagina’s heen. De personages waren vanaf het begin sympathiek, en naarmate het verhaal vordert, leer je steeds meer over hen, wat het geheel extra levendig maakt.

Toch miste ik wat spanning. Ondanks de zonnige Italiaanse setting en het leuke concept van een tv-datingprogramma, had ik al vrij snel door hoe het verhaal zou verlopen. Daardoor bleef de verrassing een beetje uit, en kom ik uit op zo’n 3 à 3,5 sterren.

Maar eerlijk is eerlijk: als je zin hebt in iets luchtigs, zit je hier helemaal goed. Een vleugje romantiek, een klein mysterie, een fijne sfeer… heerlijk voor tussendoor, zonder dat je er veel bij hoeft na te denken.

Kortom: geen absolute topper voor mij, maar wel een vlot, feelgood-achtig verhaal dat je in no-time uit hebt.

Meer recensies van slowreading82

In Middeleeuws Groningen draagt een jonge vrouw een groot geheim met zich mee.... Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.