Advertentie

Als Suzan de Amerikaanse Steve tegenkomt in Amsterdam springt de fonk direct over, helaas moet Steve alweer terug naar Amerika en besluiten ze elkaar te schrijven. Na langdurig contact ontvangt Suzan een open ticket naar Amerika. Steve wil haar zijn wereld laten zien. Na haar examens besluit ze het avontuur aan te gaan en ontstaat er na wat onzekerheid zelfs een relatie. Maar dan begint Steve zich steeds vreemder te gedragen, was het besluit om naar Amerika te komen wel zo verstandig?

Dit deels op waarheid gebaseerde verhaal van Suzanna Esther neemt je mee in een rollercoaster van emoties en voelt zo rauw en echt dat het je vasthoudt. De liefde tussen Suzan en Steve is onzeker maar intens en door de korte hoofdstukken die uit Steve zijn standpunt zijn geschreven krijgt het hele boek een spannende touch.
Dit boek licht niet alleen de relatie tussen Steve en Suzan uit maar ook tussen o.a. Suzan en haar moeder. Dit gaf een extra lading aan het verhaal waardoor het nog meer onder je huid kruipt.

Suzanna Esther las als jong meisje al veel en houdt sinds haar tiende dagelijks een dagboek bij. Deze passie voor taal nam ze mee toen ze de studie Literatuurwetenschappen volgde. Ook volgde ze een studie Psychologie waar ze haar interesse in het analyseren van de mens in kwijt kon. Momenteel is Suzanna naast schrijfster ook werkzaam als columnist en kunstenaar.    

Reacties op: Een boek met rauwe realistische emoties

42
Wervelstof - Suzanna Esther
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners