Een boek dat je moet lezen!
Wat een avontuurlijk feelgood verhaal! :) Beth O'Leary heeft mij weten te overtuigen van haar prachtige schrijfstijl en ik wil zeker meer van haar lezen. :) Ze weet de personages zo goed neer te zetten, dat ik helemaal overtuigd was van welk verhaal ze wou vertellen. Alsof ik mee op de boot zat met Lexi en Zeke. :)
Ik leefde enorm mee met alles wat op hun af kwam en daar zaten zeker leuke, maar ook gevaarlijke momenten tussen. :o Dat alles zorgde ervoor dat ik het boek in 1 ruk heb uitgelezen. Ik kreeg door dit boek ook een andere kijk op het leven. Wanneer je vast zit op een woonboot in the middle of nowhere, lijken veel dingen uit het dagelijks leven ineens niet meer zo vanzelfsprekend te zijn en dat deed mij toch wel even nadenken. :)
Dit verhaal bevat ook de nodige romance en dat is heerlijk lezen. :) Hoe kan het ook anders dat 2 personen die vast zitten op een woonboot geen gevoelens krijgen voor elkaar. ;) Heerlijk om te lezen! Genieten van het begin tot het einde! :)