Mooie afsluiter van Betty haar verhaal :)

Stephanie Hendrix 17 december 2025
Wat een mooi einde van deze reeks met weer een prachtige cover! :) Dat alleen al nodigde mij uit om de reeks te gaan lezen. :) Ik heb ook nu enorm genoten van dit deel. Leuk om weer even ondergedompeld te worden in Betty haar leven. :) Ik heb haar in mijn hart gesloten. :) Katarina Widholm laat ook in dit deel zien dat hoofdpersonage Betty een doodnormale vrouw is die fouten maakt en ook leert uit haar fouten. :) Ik had het wel moeilijk met het feit dat ze zichzelf zo straft na de dood van haar echtgenoot en mijn hart brak in haar plaats. :( Maar wat mooi weer om te lezen dat ze toch haar geluk gevonden heeft!! :) Daar heb ik een heel boek op gewacht. :) Ik vond het echt ontroerend en ik gun haar volledig!! :) Ik leefde zo met haar mee, zowel met alle positieve dingen als de tegenslagen. :)
Ook in dit deel heeft Katarina weer prachtige details omschreven in haar verhaal waardoor ik mij als lezer waande in Betty haar wereld. Ik bleef het hele boek door geboeid verder lezen. Je merkt echt dat Katarina heel veel werk in haar boeken gestoken heeft en ze kan zo mooi schrijven. :) Ik vind het dan ook geweldig dat ze Betty op avontuur laat gaan naar Venetië. :) Ik werd aangenaam verrast dat Venetië uitgebreid aan bod kwam. Zowel met de leuke toeristische plaatsen, als de arme buurten waar de bewoners in schrijnende toestanden leven.
In dit deel had ik het alleen wel een beetje moeilijk met bepaalde hoofdstukken. Ik merkte dat er regelmatig in een soort van dagboekvorm geschreven werd, wat mij ietsje minder aansprak. Dat viel mij in de vorige 3 delen niet op. Maar toch is dit geen domper op het verhaal en kan ik het aanraden aan iedereen die houdt van historische romans! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix