Wauw... wat een vervolg!

Stephanie Hendrix 11 december 2025
Ik heb vol spanning zitten wachten op dit tweede deel. :) Zelfs zo erg dat mijn collega mij een berichtje stuurde toen Cindy deze boeken in de boekhandel waar ik werk kwam brengen. :) Ben mijn exemplaar dan ook meteen gaan kopen op mijn vrije dag. :)
Ook dit deel heeft mij omver geblazen. :) Ik zat helemaal verdiept in het boek en ben dan ook een paar keer geschrokken tijdens het lezen. :) Het verhaal loopt helemaal anders dan ik gedacht had en dat vond ik echt leuk. :) Ik had regelmatig van die "huh??" momentjes die ik niet kon loslaten. :) Zo werd het voor mij geen voorspelbaar verhaal en nodigde het uit om verder te lezen. Ook dit deel heb ik niet weg kunnen leggen en las ik door tot ver na middernacht, oeps. :)
In dit boek worden de hoofdstukken geschreven vanuit de 3 hoofdpersonages en dat vind ik altijd een meerwaarde in een verhaal. Zo leerde ik de andere personages ook goed kennen en dat zorgt ervoor dat ik mij beter kan inleven. :) Ik heb ze dan ook allemaal in mijn hart gesloten. :)
Ook in dit boek heb ik enorm genoten van Cindy haar schrijfstijl en ik wacht nu vol ongeduld op deel 3! :)

Meer recensies van Stephanie Hendrix