Advertentie

Verdraaid gaat over een succesvolle thrillerschrijver genaamd J.T Lebeau. Hij is beroemd door zijn goede moorddadige plotwendingen die niemand ooit ziet aankomen. Maar Lebeau is een mysterie, want niemand weet wie hij echt is. Ondanks talloze pogingen om zijn identiteit te achterhalen. Maria denkt te weten wie Lebeau is, maar net zoals de lezer is zij gewaarschuwd. Als je denkt wie Lebeau is, komt hij achter je aan.

Het boek begint direct goed met een pakkende opening. Hierin lees je een opmerking van Lebea en dit zorgt er voor dat je in één klap nieuwsgierig wordt naar het verhaal. Al vanaf de eerste pagina leest het lekker en vlot weg. In de eerste paar hoofdstukken denk je te weten wie Lebeau is, maar pas op hé, de waarheid is verdraaid!

Er zitten een aantal verrassende en interesse wendingen in die je niet altijd ziet aankomen. Steve Cavanagh weet hoe hij je aandacht vast kan houden tot aan de laatste pagina. Bij een bepaalde plot twist had ik al een vermoedde dat het er aan zat te komen, maar dit maakte het er niet minder spannend om.

Het verhaal wordt verteld in verschillende perspectieven en elk karakter is uitstekend uitgewerkt. Wat ook een interessante en fijne toevoeging is, is dat je ook vanuit Lebeau zijn perspectief leest. Het verhaal is goed onderbouwd, het kost je weinig moeite om het verhaal te volgen en ook de schrijfstijl is fantastisch.

Steve Cavanagh weet hoe hij een verdraaid goed boek in elkaar moet zetten. Dit is een spannend en sterke thriller met verrassende wendingen en sterke karakters. Wat ervoor zorgt dat je ook nieuwsgierig wordt naar zijn andere boeken.

Verdraaid is een boek je zeker moet lezen! Ook als je geen grote thriller liefhebber bent.

Reacties op: Geweldig boek

94
Verdraaid - Steve Cavanagh
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
E-book prijsvergelijker