Advertentie

Hamer en Panka, een gouden duo
Zonder genade is het 2e boek van Johan Andersen met Hamer en Panka in de hoofdrol.
Neli Panka, hoofdinspecteur bij de Amsterdamse recherche en Eugene Hamer, ex commando treffen elkaar opnieuw na het vinden van vier doden op een industrieterrein in Zaandam.
Terwijl het onderzoek wordt opgestart, ontploft er een autobom op de Dam.
Deze aanslag wordt opgeëist door een terroristische groepering. Is er een verband tussen beide zaken?
Hamer en Panka krijgen samen de opdracht helderheid te verschaffen. Ze werken deels samen, maar ook solo met gebruik van hun eigen contacten.
Terwijl beiden op onderzoek uitgaan wordt duidelijk dat er sporen gewist Worden en er een serieuze dreiging is naar meer aanslagen. Het brein achter de terroristische groepering is de Jakhals. Hij is een gewetenloze crimineel die er duidelijk een eigen verborgen agenda op na houdt. Er zijn meerdere opsporingsdiensten betrokken bij de jacht op de Jakhals, maar is iedereen wel te vertrouwen? De zoektocht naar de Jakhals vindt o.a. plaats in Brussel, Amsterdam en Rotterdam. Telkens lijkt de Jakals hen weer een stap voor te zijn. Uiteindelijk weten Panka en Hamer in een zinderende ontknoping de Jakhals
te ontmaskeren, maar zal dit echt zijn definitieve einde zijn?

Zonder genade is een spannende actiethriller met verrassende wendingen. De realistische terreurdreiging is heel goed en geloofwaardig beschreven. Dat deze thriller zich afspeelt in Nederland geeft er een speciaal tintje aan. De karakters van Neli Panka en Eugene Hamer zijn goed omschreven. Aan het eind van het boek kijk je uit naar de volgende zaak met Hamer en Panka in de hoofdrol.
Ik geef 4 sterren.

Reacties op: Hamer en Panka een gouden duo

10
Zonder genade - Johan Andersen
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners