Cowboy romance

Twaatje 24 juni 2025
Christian is een alleenstaande vader van twee dochters. Hij werkt op de familie Ranch van zijn ouders. Na het verlies van zijn vrouw heeft hij zijn leven nu aardig op de rit. Hij heeft een routine ontwikkeld en samen met de hulp van zijn familie lukt het om alle ballen hoog te houden. Totdat zijn vader iemand in de hand heeft genomen om de zaak wat op te krikken. En deze persoon komt in de vorm van Cassandra. Een vrouw uit de stad, die zelf ook niet van plan was om op een ranch te gaan logeren. Maar door door een lastige klant op haar werk, heeft ze echt geen andere keus. En tot overmaat van ramp, moet ze ook nog eens logeren bij Christian en zijn twee kinderen. Ze vindt kinderen verschrikkelijk. Ze hoopt dat haar verloofde haar hier zo snel mogelijk weg haalt, maar dan blijkt haar verloofde niet te zijn wie ze dacht dat hij was

Echt een lekkere small town, cowboy romance! Christian is echt zo'n fijne man! Hij is zo lief voor zijn dochters en probeert ze zo goed mogelijk op te voeden. Hij heeft echt een lieve familie, en leuke broers. Cassandra vond ik echt een heerlijk persoon! Ze komt echt uit de stad en het ranch leven is niets voor haar. En ook haar kijk op kinderen wordt niet geromantiseerd. Dat vond ik wel een grappige insteek in tegenstelling tot de meeste single dad tropes. Ze blijft zo lekker zichzelf. Uiteraard gaat ze het leven op de Ranch inclusief de eigenaardige dieren meer waarderen en ook Christian zijn kinderen, maar ze bemoederd ze absoluut niet. Cassandra is goed in haar werk en zit vol met ideeën. En tilt de ranch naar een hoger niveau. En de aantrekkingskracht met Christian is ook niet meer te ontkennen.... Maar ze heeft haar leven en werk in de stad, dus zit er niets anders op dan terug te gaan.....

Meer recensies van Twaatje