Slow burn met stoer en spannend randje
De 17 jarige Noah woont alleen met haar moeder in Canada. Maar haar moeder heeft een nieuwe relatie en ze gaat met hem trouwen en bij hem intrekken in Amerika. Noah vindt dit echt verschrikkelijk! Weg uit haar vertrouwde omgeving, haar vriendinnen en vriendje. En als ze in haar nieuwe huis komt is het ook nog een vreselijk enorme villa en heeft William haar stiefvader heel veel geld. Iets waar Noah maar moeilijk aan kan wennen. En tot overmaat van ramp heeft hij ook nog eens een zoon! Nick, de stiefbroer, is 22 en ook niet zo blij met dat chagrijnige kind in huis. Hij kon altijd lekker zijn ding doen en nu heeft ie last van dat zusje wat mee gaat naar dingen die hij liever gescheiden houdt van zijn priveleven. Thuis lijkt hij een brave jongen, maar in zijn vrije tijd begeeft hij zich in illegale kringen en praktijken. Maar hoe beter ze elkaar leren kennen, is er toch een soort van aantrekkingskracht tussen de twee. Noah weet nu wel waar Nick mee bezig is, maar andersom weet hij bar weinig van Noah. En dat ze dingen verbergt is wel duidelijk. Wat voor geheimen draagt ze met zich mee? En waar komt die beschermingsdrang voor haar vandaan?
Dit was echt een boek voor mij! Het deed me een beetje denken aan Hardin en Tessa van de After serie. Die gingen in hun relatie ook aldoor voor en achteruit en dat was bij Nick en Noah net zo. Elke keer dat ik dacht; Jaaaa, ze gaan met elkaar, dan stootte ze hem weer af. Dat kwam duidelijk door haar geheimen en verleden, ze kon hem op de één of andere manier maar niet toe laten. Maar wel tot frustratie van mij ;-) Je wilt dan toch dat het een setje wordt, zeker door de knetterende spanning tussen de twee. Maar als je heel veel geduld hebt, wordt je toch beloond, en dan smelt je helemaal voor Nick. Wie had dat van die stoere vent, die zich niet kon binden verwacht. Maar uiteraard komt het verleden bij Noah om de hoek kijken en wordt het ook zowaar nog super spannend ook! Ik vond het echt een heel goed boek, was er echt aan verslaafd, wilde maar weten hoe het verder ging. Ondanks de sloooow buuuurn. Een aanrader! Ik kan niet wachten op deel 2! Maar eerst de film kijken!