Advertentie

Dans met mij is een verhaal over familie, gezin stichten, liefde en vastberadenheid.

De 14-jarige Sarah leert haar paard Boo paardrijden alsof ze aan het dansen zijn. Haar leermeester, haar geliefde opa, komt zelf uit een instituut waar hij ook op die manier heeft leren paardrijden. Echter door een ongeluk raakt Sarah op zichzelf aangewezen.
Natasha is een advocaat in Jeugdrecht. Door haar werk raakt ze betrokken met Sarah. Ze leeft gescheiden van haar bijna ex-man Mac, maar nu komt hij tijdelijk weer wonen in het huis dat nog van hen beiden is. Als ze bij toeval Sarah ontmoet en haar een helpende hand biedt, zet dit haar leven pas echt op z'n kop.

Hoewel het begin wat onduidelijk is, en niet wetende waar het naartoe gaat leiden vallen alle puzzelstukjes gedurende het verhaal samen. Het verhaal is grotendeels treurig door de omstandigheden die gebeuren, maar het is allemaal prachtig omschreven.

In de hoofdstukken wissel van je personage, van Mac naar Natasha of naar Sarah. Zo leer je hun wel goed kennen en komt het verhaal ook goed tot uiting.
Gedurende het verhaal dacht ik, waar gaat dit naartoe, kan er wat meer tempo in. Maar uiteindelijk komt het zo goed samen dat het ook niet anders beschreven had kunnen worden. Ik vond de afsluiting prachtig!

Reacties op: Dans met mij

193
Dans met mij - Jojo Moyes
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 7,50 Bestel het e-book € 12,99
E-book prijsvergelijker