Mooi verslag, een mustread, inkijkje ernst Corona en ode zorgpersoneel

Venna Venna
29 mrt 2021

Prachtig voorgelezen. Mensen die tegen stemmetjes zijn, ikke echt niet. Meerwaarde. Verder een belangrijk boek, een mustread ondanks door traagheid verhaal, zo is Corona nu eenmaal, toch een mooi boek. Ander onderwerp, niet waargebeurd dan wellicht 3 sterren. Maar de combinatie inzage ziektebeeld, ode mensen in de zorg, inzichten andere mensen op de kijk op net virus en regels én de geluidstape met interview op einde….subliem. En nergens, of zo voelde het nergens, verwijten over andere ideeën en of strikte regels ziekenhuis. Mooi, iedereen in waarde en toch een boodschap meegeven, wat mij betreft, Corona is een big deal voor diegene die hebben of hebben gehad, al die naasten, naasten van overledenen, verandering maatschappij of beter, de wereld door alle noodzakelijke maatregelen. Hoe omstreden soms ook. Hoop dat dit boek mensen laat inzien hoe serieus en ernstig Corona is. En Joosje moet mij betreft naast haar eigen huidige carrière, ruimte maken om boeken in te spreken. Een goede stem, fijne intonatie en waar passend stemmetjes.

Meer recensies van Venna