Een heerlijke roman

Verelien 12 juli 2025
Ik heb me ontzettend goed vermaakt in dit boek, ookal was de verhaallijn redelijk voorspellend en het grote geheim niet onverwachts.

Ik las er vlot doorheen. Het boek heeft korte hoofdstukken en ik vind de schrijfstijl ontzettend fijn. Ze schrijft ontzettend beschrijvend, maar precies goed. Je waant je op de locaties met de mensen die ze beschrijft. Ik kreeg ook regelmatig trek van het lekkere eten.

In dit boek is rouw wel het hoofdthema, iedereen heeft wel iemand verloren. Iedereen gaat er anders mee om en voor iedereen is de impact op het leven net weer even anders.

Nikki is een erg onzeker personage die dus ook al 20 jaar met een "groot" geheim rondloopt. Je leert Nikki goed kennen in het boek in eigenlijk bijna alle vlakken van haar leven. Ik vond het super tof dat ze bij de reddingsbrigade zat en dat daar ook genoeg aandacht voor was in het boek. Nikki's personage groeit wel in het boek, maar ze doet er wel ontzettend lang over.

Ook de andere karakters in het boek worden uitgebreid beschreven. Liefde voor de moeder en de buurman en zelfs haar ex en bestie. Ik kreeg alleen echt geen klik met haar oudste zus, zo ontzettend egocentrisch.

Ik vond het een heerlijke read. Eentje waarbij je lekker naar de ruige kust wordt getransporteerd en kan genieten.

Meer recensies van Verelien