Vermakelijke feelgood waarin angsten overwinnen centraal staat.

Verelien 29 september 2025
Een vermakelijk boek doordrenkt met de sims, een dosis humor, een oude crushe en je angsten onder ogen komen.

Ik vond het heel tof dat de FMC een vrouwelijke streamer is, sims is echt een groot deel van haar leven. Layla is vrij angstig en onzeker en voelt zich veilig achter haar pc. Ze zit op de universiteit , maar door haar gedrag voelde het eerder alsof het op de middelbare school afspeelde. In het boek krijgt Layla een paar keer een paniekaanval en ik denk dat de schrijfster dat goed heeft neergezet.

Het boek heeft ook echt wel grappige momenten. Ik moest wel echt een aantal keren hardop lachen. En de sims referenties, die er veel meer waren dan ik had verwacht en dat vond ik ook erg leuk om terug te zien. Ik speel de sims namelijk al vanaf het begin.

Ik vond Asher niet echt een leuk karakter, hij is verwend en egocentrisch, maar hij lijkt wel een fijne groei door te maken en werd tegen het einde een stuk meer loveable. Terwijl de grumpy Henry mijn hart had gestolen. De spanning tussen Henry en Layla was echt heel duidelijk aanwezig en zorgde tijdens het lezen voor heerlijke giechelmomenten.

Er zaten ook echt wel een paar leuke sidekicks in! En ik weet nu wat een innerlijke aardappel is en ik wil ook ligcrisissessies houden haha. Heerlijk hoe de schrijfster dit heeft bedacht. Het boek is vlot geschreven, waardoor je er snel doorheen vliegt. Ik vond het een leuk en vermakelijk boek. En ik vond het leuk om volleybal eens als sport in een boek tegen te komen.

De belangrijkste boodschap in het boek is denk ik dat het belangrijk is om je angsten onder ogen te komen en te overwinnen.

Bedankt bestofyabooks en feelgoodvibes voor het recensie exemplaar.

Meer recensies van Verelien

Is De nomade van Anya Niewierra jouw favoriete boek van het jaar? Stem nu!

Verpletterende liefdesroman met spannende plotwendingen, tegen de achtergrond van ruige, bedreigde natuur. Schrijf je nu in voor de Hebban Leesclub.