Advertentie

Ik was direct verliefd op de mooie cover! Hij trekt direct je aandacht in een boekenwinkel of online. Hij valt lekker op. Daarnaast is de cover een subtiele verwijzing naar een gebeurtenis in het verhaal. Dat vind ik heel mooi en bezorgt me achteraf kippenvel.

De ondertitel raakt je en geeft je een voorproefje van het verhaal. Het geeft je direct een gevoel van pijn en verdriet.

In het begin moet ik even wennen aan de opbouw: hoe zit verhaal in elkaar? Het begint heftig en zet je direct op scherp. Toch voel ik nog niet direct de emoties van de pagina’s afspatten.

Na de inleiding/begin krijgt het verhaal vaart. Je voelt de verslagenheid en het verdriet van de schrijfster. De pijn komt keihard binnen. Geregeld had ik een brok in mijn keel en liep er een traan over mijn wang.

De eerlijkheid van A.E. van der Leer over haar gevoelens is zo oprecht. Je voelt met haar mee. Ze is ontzettend open en eerlijk over het proces van haar moeder. Hier is zoveel lef voor nodig. Ik heb respect voor de schrijfster.

Reacties op: Liefde

7
Alleen maar liefde - Wanneer kanker je overneemt, leef je door op liefde - A.E. van der Leer
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker