Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
Lezersrecensie

Een serie waar je verliefd op kunt worden

Op het eerste gezicht is het eerste deel in de Sullivan-serie van Bella Andre. Dit eerste deel zet de toon voor het verdere vervolg van de serie. Dit eerste deel is een goede kennismaking met de schrijfstijl van Bella Andre en de Sullivan-familie.

Het verhaal is een heerlijk romantisch verhaal met veel liefde. Het is echter iets overhaast geschreven. In 4 dagen van elkaar niet kennen tot aan verloofd, is misschien een beetje snel.. De uitwerking van de relatie had iets meer diepgang kunnen gebruiken.

De schrijfstijl is echter duidelijk en past bij het verhaal. Bella Andre vertelt een verhaal zonder poespas. De cover van het boek is romantisch en past perfect bij het verhaal. Het maakt de verwachtingen waar.

Dit boek zet de toon voor de rest van de serie. En hiermee zet het de eerste stap naar de liefde voor de familie Sullivan.

Reageer op deze recensie

Meer recensies van Veronique Janssen

Gesponsord

Deze thriller trekt je razendsnel mee in een complot met onbetrouwbare staatslieden met hun eigen agenda's, internationale conflicten en hoogoplopende bedreigingen voor de samenleving.