Klein extraatje

WeerdtW 16 maart 2025
Dit boekje gelezen als klein extraatje op onze reguliere boekenclub keuze. Op verzoek van de partner van Amélie.
Ik weet in ieder geval wie de sneldichter is die vaste klant Fred tot tranen toe roert aan het eind van het verhaal :-).

Het is een leuk en goed geschreven feelgood verhaal maar ik besef wel dat ik als 60 jarige brompot niet echt tot de lees doelgroep behoor.
Maar leuk om een verhaal te lezen van iemand ik ken en van wiens schrijftalenten ik eigenlijk niet op de hoogte was...

Meer recensies van WeerdtW