Gehannes
Wat me nog het meest bijblijft na het lezen is dat rare gehannes met dat dienstwapen.
Een rechercheur 'verstopt' het wapen toch niet in een doos op de kast? Of onderin een wasmand?
Eerst gaat de partner Simon ermee aan de haal en later de zoon Niek van de rechercheur Hanna.
Als een agent of rechercheur het dienstwapen mee naar huisneemt is de regel dat het in een kluis terechtkomt en niet her en der op een kwetsbare plek, dat kun je gewoon googelen.
Het wapen heeft een redelijk belangrijke rol (ook de chef van Hanna tipt om het wapen maar in een wasmand te leggen want daar wordt het minst gezocht door een man) dus moest het maar als speelgoed rondslingeren for the sake of the story?
Ik snap er geen bal van.
Vraag mij ook niet waar het verhaal over gaat, dat gedoe met dat wapen kreeg ik niet meer uit het systeem.
En die Hanna is alleen maar in de weer met zichzelf en haar uiterlijk, hoe die bij de politie terecht is gekomen...
De naam van de crimineel ben ik alweer vergeten...
En ja, ik snap dat dit satire is met verwijzingen naar Willem H en Matthijs van N en Thirza van Arnon G
Blurb: Lees Koch omdat het Koch is.
Ik snap er geen bal van.
De naam van de crimineel ben ik alweer vergeten...
Blurb: Lees Koch omdat het Koch is.