Een tikkie voorspelbaar?
Een onervaren profiler gaat op bezoek bij een serial killer. Waar hebben we dat eerder gelezen of gezien?
De schrijfster van dit boek weet dat ook en verwijst, misschien wel met een beetje schaamte, naar het befaamde verhaal van Thomas Harris.
De profiler in dit verhaal is echter geen Clarice Starling maar meer een naïeve variant die weigert haar inzichten toe te passen en adviezen in de wind slaat zodanig dat je er als lezer behoorlijk aan begint te ergeren.
Het verhaal heeft te weinig lagen om te boeien, begint wel sterk maar verloopt op het voorspelbare af.
Wat als een verdacht personage van vergiftiging je iets te drinken aanbiedt, neem je dan een slok?
De schrijfstijl in dit boek is echter wel prettig dus voor je het weet heb je weer een boek gelezen.