Een must-have voor de fans!
De internationale bestsellerserie is nu ook in manga verkrijgbaar. Welkom in de spannende wereld van de Warrior Cats!
Deze korte, nieuwe verhalen over de personages uit de boeken zijn perfect voor tussendoor of voor iedereen die meer wil weten over de achtergrond van de krijgers.
Laat je meeslepen in de avonturen die bol staan van spanning, moed, en bovenal de kracht van vriendschap.
Met illustraties van Don Hudson
Erin Hunter wordt geïnspireerd door haar liefde voor katten en haar fascinatie en respect voor natuur in al haar verschijningsvormen. Haar belangstelling voor astrologie en megalieten komt tot uitdrukking in de manier waarop ze de wereld van de Warrior Cats creëerde: een wereld waarin het gedrag van katten verklaard wordt vanuit een mythisch perspectief.
Deze manga Naar het woud is het eerste deel van trilogie Tijgerster en Sasha. Deze trilogie bestaat uit Naar het woud , Ontsnapping uit het bos en Terug naar de clans. Eerder is de trilogie Grijsstreeps terugkeer verschenen, deze bestaat uit De verloren krijger, Toevluchtsoord voor krijgers en De terugkomst van de krijger. Wanneer Sasha de mensen die ze vertrouwd kwijtraakt en daardoor ook haar veilige woonplek moet verlaten, besluit ze elders een nieuw leven op te bouwen. Ondanks dat er vlakbij, bij andere mensen, een nieuwe plek voor haar is, is ze te verdrietig vanwege het verlies van haar huismensen en gaat ze naar het bos met de hoop daar een nieuwe veilige plek te vinden. Spannend allemaal maar ook wel eenzaam. Dan ontmoet Sasha Tijgerster, de leider van de SchaduwClan, en vraagt ze zich af of ze zich niet beter bij een van de Clans kan aansluiten. Maar Tijgerster heeft veel geheimen en Sasha weet niet zeker of ze hem kan vertrouwen…
De manga edities waren al wel in het Engels en Duits verkrijgbaar – de tekeningen in zwart-wit of in kleur – maar nu zijn er inmiddels een aantal delen in het Nederlands verkrijgbaar. In de Nederlandse editie zijn de tekeningen in zwart-wit. Dit eerste deel van de trilogie verhaalt over Sasha en hoe ze bij een clan terechtkomt. Ze leert Tijgerster kennen en hij leert haar veel over het leven in het bos en het leven in een clan. Een spannend maar ook gevaarlijk leven en of Sasha hier nu haar geluk gaat vinden?
De manga’s van de Warrior Cats zijn leuk om tussendoor te lezen. Het zijn korte verhalen over de personages van de boeken en tevens is er veel te leren over de achtergronden van de personages. Dit samen met mooie tekeningen die nog een scherper beeld schetsen dan de boeken doen. Achter in de manga lezen we over het ontstaan van de clans en leren we meer over de krijgscode. Ben je een echte fan van de Warrior Cats dan zijn de manga’s echt een must om te lezen én te verzamelen. En wat is nu leuker om ze dan ook in diverse talen aan je verzameling toe te voegen!
Met illustraties van Don Hudson