De ontkooiing

1

De Ontkooiing

Met dit boek slaat Hans Peter Roel een brug tussen Business & Spiritualiteit.
Het helpt je met je persoonlijke en zakelijke ontkooiing en helpt je om los te komen van beperkende denkbeelden en vastgeroeste patronen

De belangrijkste observatie van deze tijd is de breuklijn tussen verleden en toekomst. We groeien naar een nieuwe wereld met haar eigen kenmerken en wetten. Dat is de positieve uitkomst van de huidige economische crisis die de weg schoonveegt voor een nieuwe maatschappij: een wereld waarin groei en ongebreideld winstbejag plaatsmaken voor duurzaamheid, balans en saamhorigheid.
Het nieuwe inspiratietijdperk is aangebroken en dat vraagt om een andere manier van ondernemen. We moeten anders in het leven gaan staan.
Het inspiratietijdperk vraagt vooral om anders te gaan denken. Daarom heeft Hans Peter Roel dit boek geschreven. Om mensen en bedrijven met dit nieuwe denken op weg te helpen. In het inspiratietijdperk draait het om inspiratie, creativiteit en het ontplooien van talent. We moeten ophouden met buiten te zoeken wat er binnen te vinden is. Verbinden, creativiteit, energie en beleving zijn de nieuwe waardegeneratoren voor zowel mensen als organisaties.

Ontkooide bedrijven zien kansen waar de traditionele concurrentie het af laat weten. Zij zijn in staat om duurzame verbindingen tot stand te brengen met hun klanten, leveranciers en medewerkers. Maar bovenal weten ze mensen te inspireren.
Een revolutie staat op stapel. Eindelijk komt de mens in de organisatie centraal te staan. Daarom zijn de mensgerichte organisaties van vandaag de winnaars van morgen.

Breek uit je comfortzone en transformeer je leven.
Dit boek is voor jou en je organisatie een wake up call.

www.ontkooien.nl
www.hanspeterroel.nl
Verschenen in
Genre
Gezondheid & Psychologie
Aantal pagina’s
192
Laatste editie
18 april 2012
Uitgeverij
NEXT Company
ISBN
9789079677399

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 15,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 15,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic