Erken mij en andere wraakverhalen

33

Artikelen 1
Wraak blijft een geliefd thema voor films en verhalen. Wraak is onbeschaafd en onverstandig, en daarom juist zo'n genot om over te lezen. Van listig tot bloederig, van machtsmisbruik tot manipulatie, op papier is alles geoorloofd.

Esther Verhoef heeft al meermaals bewezen uit te blinken in het schrijven van korte verhalen. Zij verstaat de kunst je vol te raken met weinig woorden. Speciaal voor Erken mij en andere wraakverhalen schreef zij een voorwoord over het thema wraak en heeft zij de oorspronkelijke teksten van 'Erken mij', 'Offline' en 'Na sluitingstijd' bewerkt en gereviseerd. 'De stagiaire' en het Escober-verhaal 'Vlucht' zijn nieuw en niet eerder gepubliceerd.
Verschenen in
Genre
Thrillers & Spanning
Aantal pagina’s
264
Laatste editie
19 april 2016
Uitgeverij
Ambo|Anthos
ISBN
9789026334467 , 9789026336614


Artikelen over Erken mij en andere wraakverhalen

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Advertentie

Hebban recensie

Vermakelijke wraakverhalen

door Samantha Stroombergen op 07-10-2016

Voor Esther Verhoef komt schrijven vlak na ademhalen. Ze creëert haar eigen werelden dan ook al sinds haar zevende. Soms schrijft ze alleen, soms schrijft ze samen met Berry Verhoef onder de naam Escober. En succesvol is ze: zo is Rendez-Vous verfilmd en zijn haar thrillers niet weg te denken uit de Nederlandse boekenmarkt. Ook schreef ze een aantal korte verhalen, nu gebundeld in het boek Erken...


Lezersrecensies (1)

5 losstaande verhalen waarin wraak het thema is

door: Mrs.Pieper 1 like
Boek bestaat uit 'een woord vooraf' en 5 losstaande verhalen waarin wraak het thema is. Sommige verhalen waren al elders gepubliceerd, andere waren nieuw. Ik vond het leuke verhalen om te lezen. Ze hadden allemaal een verrassend einde. Boek lees je vlot uit.

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic