Het recht om te zwijgen

46

Top25's 1

In zware tijden is criminaliteit een van de weinige activiteiten waarmee nog wat valt te verdienen, maar toch heeft Lincoln-advocaat Mickey Haller nauwelijks extra werk door de economische crisis. Zelfs verdachten die een advocaat nodig hebben om uit de gevangenis te blijven, moeten blijkbaar bezuinigen. Eigenlijk heeft hij nog het meeste werk aan mensen die het dak boven hun hoofd moeten zien te behouden, nu velen hun huis uit gezet dreigen te worden omdat ze hun woekerhypotheken niet meer kunnen betalen. Lisa Trammel, zijn eerste hypotheekslachtoffer, is sinds acht maanden Mickeys klant. Hoewel het hem tot nu toe is gelukt om te voorkomen dat ze op straat komt te staan, eisen de stress en het enorme gevoel van onrechtvaardigheid hun tol. Dan wordt er een hoge medewerker van Lisa's bank dood aangetroffen op een parkeerplaats, en zij is de eerste verdachte.

Mickey kan weer gaan doen waar hij het beste in is. Maar als hij dacht dat de verdediging van Lisa Trammel een eitje zou worden, heeft hij het mis. Er staat hem een aantal pijnlijke onthullingen te wachten over zijn cliënte en over hemzelf...

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
The Fifth Witness
Serie
Mickey Haller (5)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Martin Jansen in de Wal
Laatste editie
16 januari 2012
Uitgeverij
Boekerij
ISBN
9789022561355 , 9789460232442

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersAdvertentie

Hebban recensie

Een boeiende doorlezer

door Robert Van der Meiren op 19-03-2012

De Amerikaanse auteur Michael Connelly heeft al een indrukwekkend oeuvre bij elkaar geschreven, en kan daarbij twee dingen niet verbergen: zijn achtergrond als misdaadjournalist, en zijn bewondering voor Raymond Chandler. In Het recht om te zwijgen, het vijfde deel in zijn serie rond advocaat Michael “Mickey” Haller, wordt dat nog maar eens bevestigd. Het boek laat zich probleemloos lezen als...


Lezersrecensies (4)

door: veravb 1 like
Michael Connelly heeft altijd al hoog op mijn lijstje van beste auteurs gestaan, maar met dit boek doet hij zichzelf geen eer aan. Ik heb al veel betere boeken van hem gelezen.

door: Vincent Wernke 1 like
Met ‘Het recht om te zwijgen’ is de Amerikaanse thrillerschrijver Michael Connelly toe aan het vierde boek in zijn serie rond advocaat Mickey Haller. Ook nu bewijst hij weer een topauteur te zijn, de kwaliteit van zijn werk blijft onmiskenbaar hoog.
‘Het recht om te zwijgen’ kent een actuele...

door: Mary Jooren 1 like
Weer een megaprestatie van Michael Connelly. De gebeurtenissen zijn vanaf het begin duidelijk, het verhaal ontwikkelt zich min of meer volgens de verwachtingen, en de Connelly-kenner weet hoe het gaat aflopen. Ongeveer.
Toch is ook dit weer een boek dat steeds spannender wordt, en waarbij de...

door: Tim van den Brink 1 like
De nieuwste Michael Connelly kon niet door de brievenbus, ik moest 'em ophalen bij de buurvrouw. Benieuwd naar deze wat dikkere pil scheur ik de doos open en begin ik aan ‘Het recht om te zwijgen.’
Inmiddels is de auteur toe aan het derde boek waarin Lincoln-advocaat Mickey Haller de hoofdrol...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic