Kill Alex Cross

47

Artikelen 1

Alex Cross wordt als een van de eerste experts opgeroepen als de zoon en dochter van de Amerikaanse president worden ontvoerd. Hij probeert het onderzoek op te zetten, maar wordt van verschillende kanten tegengewerkt. Iemand achter de schermen lijkt zijn invloed bij de FBI, CIA en de veiligheidsdienst aan te wenden om Alex Cross van de zaak te houden.
Wanneer vervolgens de watertoevoer van de stad besmet raakt, komt Alex op het spoor van een samenzwering mdie heel Amerika in gevaar brengt. Als de ontknoping van beide zaken nadert, wordt Alex gedwongen een beslissing te nemen die indruist tegen alles waar hij voor staat. Een beslissing die de toekomst van het hele land kan veranderen.

Verschenen in
Oorspronkelijke titel
Kill Alex Cross
Serie
Alex Cross (18)
Genre
Thrillers & Spanning
Vertaald door
Paul Witte
Laatste editie
02 december 2011
Uitgeverij
Cargo
ISBN
9789023469254 , 9789023468059 , 9789046309674


Artikelen over Kill Alex Cross

  Meer artikelen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 41,40
Bestel het boek bij Blz. vanaf 41,40
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijHebban recensie

Een typische Patterson: spannend en vol vaart

door Katleen Scheers op 04-01-2012

De Amerikaanse auteur James Patterson voorstellen is tegenwoordig amper nodig. Voor de lezers die hem niet kennen: volgens Time Magazine is hij '“the man who can'’t miss”.' Naast het schrijven houdt hij zich bezig met een project om kinderen aan het lezen te krijgen. Als resultaat daarvan stond hij tegelijkertijd op nummer 1 in de volwassenen- en kinderbestsellerlijsten van de New York Times. ...


Lezersrecensies (5)

door: Freddy Buggenhout 1 like
Het is niet mijn gewoonte de boeken die ik lees te recenseren. In feite is dit de eerste maal dat ik het doe.
Ik heb ondertussen zowat alle boeken Cross-boeken van Patterson gelezen en dikwijls vond ik ze goed, maar stilaan begin ik me telkens meer te ergeren aan Patterson.
Dit boek is wel heel...

door: Cees van Rhienen 1 like
Alex Cross is het succesvolle geesteskind van James Patterson. In talloze verhalen laat Patterson de rechercheur opdraven en doet hij het niet dan de First Lady van de USA wel.
Zoe en Ethan Coyle worden vanuit school ontvoerd en er wordt een bericht naar de ouders gestuurd dat de kinderen zullen...

door: Annelies Jesse 1 like
Als in Kill Alex Cross de zoon en dochter van de Amerikaanse president worden ontvoerd en vervolgens de watertoevoer van de stad besmet raakt, is het tijd voor Alex Cross om in actie te komen. Alex krijgt dan ook te maken met een wel heel geduchte tegenstander in dit verhaal. Het is dan ook een...

door: M. Kuipers 1 like
Kill Alex Cross is weer een lekker vlot weglezen boek van James Patterson.

Alex Cross wordt geconfronteerd met een ontvoering, aanslagen en "gezins"perikelen.
Ook dit deel bevat de nodige spanning en leesplezier, maar haalt het qua intensiteit niet bij de eerdere delen in de Alex Cross - reeks.

Ben je...

Recensie Kill Alex Cross

door: Anita Poot-Knulst 1 like
Zoals we dat gewend zijn van Patterson vlieg je met een behoorlijke vaart door het boek. Korte hoofdstukken en veel actie. Toch vond ik dit één van de mindere verhalen over Alex Cross. Het werd nergens echt spannend, het kabbelt zo maar een beetje voort. Ik hoop dat de volgende weer ouderwets...

Schrijf een recensie

Registreren Inloggen met Facebook

Favoriet van


Topics


Start een topic voor discussies met andere lezers, vragen over boeken of het delen van leuke trivia over boeken of auteurs.

Start een nieuw topic