Waar is Mila gebleven
Meester Walter der Bruijn vermoedt dat leerling Sepp en zijn kleine zusje Mila door hun ouders verwaarloosd worden. Na melding bij , die al 35 jaar in het onderwijs werkt. Na een melding bij Veilig Thuis en hun onderzoek aan huis blijkt dat er niet wordt ingegrepen. Walter neemt daarom Mila van de opvang mee naar zijn huis.
In de eerste hoofdstukken maken van kennis met de verschillende personages uit het verhaal. Dit maakt de lezer nieuwsgierig te lezen wat al die verschillende personen met elkaar te maken en in welke verhouding tot elkaar. Hierdoor wil je graag doorlezen want je wil weten hoe en waarom al deze situaties zijn ontstaan en dat is soms erg verrassend.
Het verhaal is mooi opgebouwd en goed te begrijpen. Er komen tevens een aantal maatschappelijke vaak onbesproken problemen aan de orde. Het boek heeft fijne korte hoofdstukken geschreven vanuit het perspectief van het betreffende personage. Een schrijfstijl welke ik prettig lees vind. Het boek pakte mij van het begin tot het einde, een aanrader