Advertentie

Lexi (Alexandra) is als fotograaf enorm populair en ziet het aantal volgers op haar social media accounts met de dag groter worden. Niet slecht voor iemand die er als kind niet echt bij hoorde en zelfs last van pesterijen had. Een uitnodiging om mee te werken aan een campagne van een organisatie die pesten een halt wil toeroepen kan dan ook op haar medewerking rekenen. In het verlengde hiervan is een uitnodiging voor een talkshow om het onderwerp in de schijnwerpers te zetten natuurlijk ideaal.

Murat wil graag bij een groep horen en dat hij daarvoor criminele activiteiten moet ondernemen heeft hij er voor over. Zelfs deelname aan een terroristische actie om op TV met een manifest aandacht te vragen. En laat dat nu net tijdens de talkshow zijn waar Lexi aanzit.
In deze setting ontmoeten Murat en Lexi elkaar na vele jaren weer en speelt hun gezamenlijke geschiedenis een wezenlijke rol in het verhaal.

3 goed uitgewerkte verhaallijnen. Inspelend op een zekere actualiteit, met spanning en menselijke emoties. Dit zijn de motieven in dit korte, maar boeiende en sterke verhaal. Knap om een zo compleet verhaal af te leveren in een zeer bondige vertelling.

Reacties op: Jeugdleed

1
#Nofilter - Joyce Spijker
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie E-book prijsvergelijker